Städabonnemang

maid_stadab_liten

Den mest populära tjänsten vi erbjuder är våra städabonnemang, då vi kommer ut regelbundet veckovis eller varannan vecka och fräschar upp ert hem. Vi skräddarsyr städningen efter erat hem och behov och ni väljer själv precis hur ni vill lägga upp städningen, vad som skall ingå och hur ofta ni vill att vi kommer ut till er.

Har ni önskemål om exempelvis utökade tjänster såsom fönsterputs, strykning av kläder, trädgårdsarbeten m.m så är det inga problem, ni använder tiden precis som ni önskar.

maid_stadab_bot

HUR GÅR DET TILL?

Om man är intresserad av att komma igång med hemstädning så bokar man in ett ’första möte’ då vi skickar ut någon av våra trevliga medarbetare till er och då ni tillsammans gör en genomgång av bostaden, vi går igenom era behov och önskemål, lägger upp ett schema för städningen, hur lång tid som kommer krävas per tillfälle och bestämmer när vi skall starta igång.

Det är alltid samma person som kommer ut till er och städar och vi försöker alltid sträva efter en god kommunikation mellan vår personal och er som kund, att ni kan föra en god dialog tycker vi är viktigt för att hålla god service och säkerställa bra kvalitet.

FÖRDELAR MED MAID HEMSERVICE STÄDABONNEMANG

  • Skräddarsydd städning
  • Ingen startavgift* (läs mer på vår prislista)
  • Ingen kostnad för kem / städprodukter
  • Samma personal som städar hos er
  • Regelbundna dagar och tider
  • Möjlighet till utökade tjänster till lägre pris

VAD KOSTAR DET?

Se vår prislista för aktuell timpenning. Vanligt är att man har 2-4 timmar veckovis eller varanna vecka, beroende på storlek på bostaden, behov och omfattning av städning. Vi har abonnemang då vi är allt från 2 timmar varannan vecka till 10 timmar i veckan, ni styr helt själv hur ni vill lägga upp städningen.

Kontakta oss om ni har fler frågor eller om ni vill boka upp ett första möte.

 

Vill du veta mer?

Ring oss på 026 – 14 26 00
Eller maila på kristina.maidhemtjanst@gmail.com